top of page
transport Nieuwenhuyse

INTERNATIONAAL GOEDERENTRANSPORT EN GROUPAGEVERVOER IN DE BENELUX

JUST-IN-TIME VERVOERSDIENSTEN VOOR BEDRIJVEN

Nieuwenhuyse BV is de ideale partij voor dringende en just-in-time transport van volle en deelvrachten op het hele grondgebied van België, Nederland en Luxemburg.

Ten eerste zijn wij gespecialiseerd in groupagevervoer. Dat is een logistiek interessante en kostenefficiënte transportoplossing voor u omdat wij uw goederen in onze overdekte magazijnen opslaan tot wij een volledige lading verzameld hebben. Anderzijds staan wij in voor alle goederentransport van en naar de havens van Antwerpen en Zeebrugge en ook naar de binnenlandse havens in België (waaronder Kortrijk).

goederentransport Nieuwenhuyse

VRACHTWAGENS VOOR VOLLE EN DEELVRACHTEN

Onze vloot telt 25 trekkers en 50 opleggers.  Zij zijn voorzien van een meeneemheftruck (of kooiaap). Die laat onze chauffeurs toe om hun vrachtwagen on-site zelfstandig te laden of te lossen, zijdelings of aan een loskade. Onze vrachtwagens kunnen tot 34 europaletten vervoeren.

Alle voertuigen worden door onze eigen onderhoudstechnieker onderhouden en hersteld. We hebben op onze bedrijfssite een professioneel uitgeruste werkplaats voor nazicht, onderhoud en eventueel reparatie van ons wagenpark. Onze vrachtwagens gaan altijd in onberispelijke staat de baan op en leveren uw vracht stipt en intact af. Dat garanderen wij u.

bestemmingen transport Nieuwenhuyse

NIEUWENHUYSE BV IS UW BETROUWBARE TRANSPORTPARTNER VOOR VOLLE VRACHTEN EN GROUPAGE EN DAT SINDS 1953.

Neem contact met ons op om uw vervoersopdracht te bespreken.

bottom of page